Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (4.52 secunde)
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
Dupa o vara plictisitoare in opozitie, PSD incepe toamna cu amenintari catre primarii care s-au saturat de doctrina social-democrata si au parasit partidul inainte de 10 august, data intrarii in vigoare a Legii nr.
Evenimentul a fost extrem de important pentru ca tot vineri s-a serbat si Nasterea Fecioarei Maria.
Prima rezolutie priveste "cresterea resurselor financiare alocate autoritatilor locale" si solicita marirea sumelor defalcate de la bugetul de stat pentru bugetele localitatilor. O alta rezolutie face referire la "pregatirea alegerilor locale" si cuprinde mai multe propuneri ale LAL- PNL pentru pregatirea eficienta a alegerilor locale din 2008.
Liderul executiv al democratilor, Adriean Videanu, a recunoscut ieri ca a avut o intalnire la un restaurant, la sfarsitul saptamanii trecute, cu seful statului, Traian Basescu, si cu inca doi lideri ai PD, ministrii Vasile Blaga si Radu Berceanu, dar a negat ca ar fi discutat despre o posibila alianta cu PSD, despre anticipate sau despre vreun subiect care sa afecteze relatia PNL-PD.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE.
Senatorul PSD Ion Vasile a anuntat ca intentioneaza sa aiba o initiativa legislativa impotriva partizanatului presei. Presedintele PSD Buzau i-a atacat dur pe proprietarii marilor trusturi de presa din Romania, acuzandu-i de o mediatizare partizana si de orientari de dreapta.
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre persoanele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propuse in functia de comisar european, au declarat surse apropiate de Palatul Cotroceni.
Cel alintat Felix de catre serviciile comuniste pe care CNSAS sustine ca le-a slujit a gasit un personaj care despre care sustine ca a fost torturat de catre procurorul Monica Macovei, fara a putea da detalii despre ce dosar era vorba si nici despre motivele pentru care nu a facut public acest lucru pana ce Felix nu l-a descoperit.
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
este referinta pentru stabilirea potentialelor liste comune cu PNL la alegerile pentru PE, iar secretarul general al PD, Vasile Blaga, a sustinut ca exista "o anumita dorinta" a democratilor de a candida pe liste proprii.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Mai mult, Udrea a adaugat ca o discutie cu sefii PD este cu atat mai necesara cu cat in interiorul partidului s-a vehiculat si varianta impartirii posturilor pe regiuni.
Senatorul liberal Norica Nicolai a facut o analogie intre gruparea platformistilor si trei grupuri care au ca numitor comun cateva nume sonore in politica romaneasca. In declaratia facuta de Nicolai la Suceava apar grupul "Trocadero", grupul "Un Viitor pentru Romania" (UVPR) si Initiativa Social Democrata (ISL).
Dupa ce am incercat sa accesam pagina de internet a Consiliului Judetului pentru a citi noile declaratii ale consilierilor si am constatat ca aceasta nu functioneaza, am accesat site-urile Camerei Deputatilor, Senatului si Prefecturii.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ca premierul va trebui sa-si asume singur o hotarare de guvern referitoare la amanarea datei alegerilor europarlamentare.
Dupa ce premierul liberal a anuntat ca restructurarea Cabinetului nu reprezinta pentru el o prioritate si ca tema restructurarii este vehiculata de catre reprezentantii PD pentru a ataca PNL, democratii bat in retragere.
Votul uninominal situeaza Partidul Democrat si pe Traian Basescu pe pozitii opuse, iar restructurarea Guvernului provoaca noi dispute intre democrati si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Legii privind organizarea si desfasurarea referendumului este semnata de: Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
google-analytics.com